Lasagna Rolls

I love eating lasagna, but I’m not a fan of all the prepping it needs. I avoid making it because it usually takes hours of my time, and a few minutes until it´s all gone. To address this issue I came up with this recipe, in which I make lasagna rolls and reduce the prepping time in half. To make 4 portions (8 rolls) you need:

  • Pasta sauce
  • 1 cup of basil
  • ½ cup of peanuts
  • 1 eggplant
  • Olive oil
  • Salt and the seasoning of your choice, I use garlic and onion salt and basil.
  • 4 spoons of nutritional yeast
  • Vegan parm cheese
  • Lasagna pasta

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Prep:

  • Mix the pasta sauce with the basil and mashed peanuts.
  • Slice the eggplant, and bake it with a little of olive oil and the seasoning.
  • Press the tofu and mash it. Mix it with the nutritional yeast and salt to taste.
  • Cook the lasagna pasta lightly, and place the tofu and the eggplant on it, make it into rolls and bake them again. When they are hot and baked add the sauce and the parm cheese.

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Rollitos de lasaña

A mí me encanta la lasaña, pero no me gusta mucho prepararla porque requiere de mucho tiempo de preparación y siempre se acaba muy rápido. Para remediar esto creé esta receta, que tiene el sabor de la lasaña, pero el tiempo de preparación es la mitad. Para hacer 4 porciones (8 rollitos) se necesita:

  • Salsa de pasta
  • 1 taza de albahaca
  • ½ taza de maní triturado
  • 1 berenjena
  • Aceite de oliva
  • Sal y sazonador al gusto, yo utilizo ajo en polvo, cebolla en polvo y albahaca.
  • 4 cucharadas de levadura nutricional
  • Queso parmesano vegano
  • Pasta de lasaña

Preparación:

  • Mezclar la salsa de la pasta con la albahaca y el maní.
  • Rebanar la berenjena, y hornearla con un poco de aceite de oliva y sazonador.
  • Prensar el tofu y majarlo. Mezclarlo con la levadura nutricional y sal al gusto.
  • Cocinar ligeramente la pasta de la lasaña, colocar el tofu y la berenjena encima de la pasta y hacerla en rollitos. Hornear los rollitos nuevamente y una vez que estén calientes añadirle la salsa y el queso parmesano vegano.
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