Two Cheese Pasta

This is a new version of mac and cheese. This recipe is for a cheesy pasta that´s not only vegan, but also creamy, and full of taste. It´s a quick recipe that will impress anyone and easily become one of your favorite versions of mac and cheese. As much as it may seem like it, there´s no need for fancy cooking with this recipe, it can be easily prepared with very little ingredients. For 4 portions you need:

  • 5 small potatoes peeled and diced
  • 1 carrot peeled and diced
  • ⅓ cup of onions
  • 5 spoons of nutritional yeast
  • Salt
  • Garlic powder
  • Paprika
  • Cayenne pepper
  • 3 kale leaves
  • 2 cups of mushrooms
  • Vegan butter
  • Soy sauce
  • Cooked pasta

img_3773lrimg_3776lrimg_3788lr

Prep:

  • Cook the onion, carrot and the potatoes in boiling water. When they are soft mix them in the blender. Use part of the broth to make the mix thinner, the amount depends on the consistency you want for the sauce.
  • Add the nutritional yeast, salt, garlic powder, paprika and cayenne pepper to taste and mix thoroughly.
  • In a pan cook the kale and the mushrooms, using a little bit of vegan butter and soy sauce to marinate.
  • Mix the pasta with the cheese sauce and the mushrooms and kale.
  • Optional: Add vegan parm cheese to the pasta. To get the ingredients and instructions to make the parm cheese check out this recipe.

img_3821lrimg_3792lrimg_3812lrimg_3804lr

————————————————————————–

Pasta de 2 quesos

Esta es una nueva versión del “Mac and cheese”. Esta receta es para una pasta con salsa de queso que no solo es vegana, sino también cremosa y llena de sabor. Es una receta fácil que impresiona a cualquiera y podría convertirse en una de las favoritas de muchos. Aunque parezca complicada, es muy sencilla y tiene pocos ingredientes. Para preparar 4 porciones se necesita:

  • 5 papas pequeñas peladas y cortadas
  • 1 zanahoria pelada y cortada
  • ⅓ taza de cebolla
  • 5 cucharadas de levadura nutricional
  • Sal
  • Ajo en polvo
  • Paprika
  • Pimienta cayena
  • 3 hojas de col rizada
  • 2 tazas de hongos
  • Mantequilla vegana
  • Salsa de soya
  • Pasta cocinada

Preparación:

  • Cocinar la cebolla, la zanahoria y las papas usando agua hirviendo. Cuando estas estén suaves mezclarlas con la licuadora. Para suavizar la mezcla se utiliza parte del caldo, la cantidad depende de la consistencia que se le quiera dar a la salsa.
  • Añadirle la levadura nutricional, sal, ajo en polvo, paprika y pimienta cayena al gusto. Mezclar cuidadosamente hasta que quede uniforme.
  • En una olla cocinar el col rizado y los hongos usando un poco de mantequilla vegana y salsa de soya para marinar.
  • Mezclar la pasta con la salsa de queso, los hongos y el col rizado.
  • Opcional: Se le puede agregar queso parmesano vegano a la pasta. Para obtener los ingredientes y preparación del queso parmesano visiten esta receta.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s