Stuffed Zucchini

Baked vegetables have always been one of my favorite things to eat. My mother taught me this recipe for a stuffed and baked zucchini and I changed it to add all my favorite ingredients. Even those who don’t like zucchini will love this dish. The best part of this recipe is that it’s very easy to make and it requires very little time.

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To prepare 4 portions you need:

  • 1 cup of bean sprouts
  • Vegan butter or margarine
  • 1 cup of mushrooms
  • ⅓ cup of chopped onions
  • ⅓ cup of chopped sweet pepper
  • Soy sauce
  • Olive oil
  • Complete seasoning
  • 1 large zucchini

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Prep:

  • Cut the zucchini in half and take out the seeds (save some to add to the stuffing). Bake in the oven with a little bit of olive oil and complete seasoning.
  • In a hot pan cook the onion and sweet pepper with the butter. When the onion looks light brown add the mushrooms, part of the zucchini seeds and the bean sprouts and let them cook. Use a little bit of soy sauce while they are cooking to give it more flavor.
  • When the zucchini is baked add the stuffing and serve it with brown rice.

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Calabacín relleno

Los vegetales horneados siempre han sido una de mis comidas favoritas. Mi mamá me enseñó esta receta de calabacín relleno, pero yo la modifiqué un poco para agregarle mis ingredientes favoritos. Este platillo es tan sabroso que incluso aquellos a quienes no les gusta el calabacín los disfrutaran. La mejor parte es que es muy fácil y rápido de preparar.

Para hacer 4 porciones se necesita:

  • 1 taza de frijol nacido
  • Mantequilla vegana o margarina
  • 1 taza de hongos
  • ⅓ taza de cebolla cortada
  • ⅓ taza de chile dulce cortado
  • Salsa de soya
  • Sazonador completo
  • 1 calabacín grande

Preparación:

  • Cortar el calabacín a la mitad y quitarle las semillas (guardar algunas para agregar al relleno). Hornearlo con un poco de aceite de oliva y sazonador completo.
  • En una olla caliente cocinar la cebolla y el chile dulce con la mantequilla hasta que se doren, luego agregar los hongos, los frijoles nacidos y alunas de las semillas del calabacín y dejarlos cocinar. Añadir un poco de salsa de soya para darle más sabor.
  • Cuando el calabacín este horneado agregar el relleno y servir con arroz integral.
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