Yellow Vegetable Cream

This recipe is not for a common soup. It’s very creamy and thick, and it tastes a little bit like cheese. This vegetable cream is perfect for a main course, because it will easily satisfy your appetite and it’s very nutritious. It’s very easy to prepare and it will take you less than 30 minutes. To cook 4 to 6 portions of soup you need:

  • 4 small potatoes
  • 2 carrots
  • ⅓ cup of basil leaves
  • 3 spoons of nutritional yeast
  • ½ cup of chopped broccoli
  • ½ cup of chopped cauliflower
  • Salt
  • Pepper
  • Paprika
  • Garlic powder

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Prep:

  • Cook the potatoes and cartos without their skin with boiling water.
  • When they’re soft create a paste using a blender. Mix all the vegetables and add part of the water used to cook them. The amount of water depends on how thick you want the soup, it will also determine the number of portions you get.
  • When they are blended place the mix back into the soup pan and add the basil leaves, nutritional yeast, salt, pepper, paprika and garlic powder to taste.
  • Add the broccoli and cauliflower and let it sit in heat for a couple of minutes so they cook and soften.

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Crema amarilla de vegetales

Esta no es una receta de una sopa común. Es muy cremosa y tiene un sabor parecido al queso. Esta crema de vegetales es perfecta para el plato principal porque puede satisfacer el apetito fácilmente y es muy nutritiva. Es muy fácil de preparar, y toma menos de 30 minutos. Para cocinar de 4 a 6 porciones se necesita:

  • 4 papas pequeñas
  • 2 zanahorias
  • ⅓ taza de hojas de albahaca
  • 3 cucharadas de levadura nutricional
  • ½ taza de brócoli cortado
  • ½ taza de coliflor cortado
  • Sal
  • Pimienta
  • Paprika
  • Ajo en polvo

Preparación:

  • Cocine la papa y la zanahoria pelada usando agua hirviendo.
  • Cuando estén suaves mezclarlas en una licuadora. Añadir a la pasta un poco del agua que se usó para cocinarlas, la cantidad de agua va a determinar qué tan espesa quede la sopa y el número de porciones.
  • Una vez licuado colocar nuevamente en la olla y agregar la levadura nutricional, las hojas de albahaca, sal, pimienta, paprika y ajo en polvo al gusto.
  • Añadir el brócoli y la coliflor y dejar la sopa en fuego lento por unos cuantos minutos para que se suavicen.
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